Εορτή της Υπαπαντής – Εκδήλωση αφιέρωμα στην Οικογένεια στην Αλεξανδρούπολη

Την προσεχή Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 η Εκκλησία μας εορτάζει την μεγάλη Δεσποτική εορτή της

Υπαπαντής του Κυρίου και στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής θα τελεσθεί από 7.00’-10.00’ π.μ. η Αρχιερατική Θεία Λειτουργία από τον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Άνθιμο. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη βράβευση της χριστιανής γυναίκας στα πρόσωπα μίας νεαρής μητέρας, μίας γιαγιάς και μίας νεαρής κοπέλας.

 MediaGroup baner

Το απόγευμα της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου στις 6.30’ στο Πνευματικό Κέντρο (δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό) η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως με αφορμή την εορτή της Υπαπαντής διοργανώνει Εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελληνορθόδοξη Οικογένεια. Στην εκδήλωση θα τραγουδήσουν η Χορωδία του Συλλόγου Πολυτέκνων του Νομού μας και η Γυναικεία Χορωδία του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, ενώ τα τραγούδια θα διανθιστούν από κείμενα αφιερωμένα στην οικογένεια. Στο τέλος θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των αριστούχων μαθητών και των επιτυχόντων μαθητών στις Πανελλήνιες Εξατάσεις, παιδιών που είναι μέλη πολυτέκνων οικογενειών. Η βράβευση γίνεται με την πολύτιμη συνδρομή και προσφορά της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους.

Links

          

Main Office

  • Main Office

     

  • Email

    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Phone